Адв. Миглена Балджева се срещнала с него 2 дни преди убийството,

...
Адв. Миглена Балджева се срещнала с него 2 дни преди убийството,
Коментари Харесай

Пейо Пеев бил дрогиран от Габриела, а бракът им – фиктивен

Адв. Миглена Балджева се срещнала с него 2 дни преди убийството, считал да подаде молба за бракоразвод
Двете деца в този момент са при майка му, може би скоро ще ги дадат в институция

" В края на септември м.г. Пейо Пеев пристигна в адвокатската фирма ми за консултация във връзка бащинството на второто дете на Габриела ", сподели пред Нова тв Миглена Балджева, юрист на Пейо Пеев за неговото бащинство.

Той е имал извънредно доста компликации да контактува със личното си дете, напомни юрист Балджиева, която се е срещала с удушения мъж 2 пъти, за последно - 2 дни преди убийството.

" Габриела и Пейо в никакъв случай не са живели дружно. С мен той не е обсъждал съответни закани, само че споделяше, че е обезпокоен. На 10 януари Пейо ми написа, че три дни преди този момент се срещнал с Габриела и тя се държала обикновено, за разлика от различен път. Донесла 2 бурканчета с шоколад, след което му станало зле. Имал подозрения, че е дрогиран. " Сигурно е желала да ме изкарат наркоман, с цел да ми вземат детето ", написал той. Затова спрял да кара.

Това е човек, изрично жертва на психическо принуждение, твърди адвокатката. Последният й диалог с Пейо е бил 2 дни преди. Той възнамерявал да подаде дело и за бракоразвод.

" Децата са предадени на майката на Пейо сега на ареста на двете дами, може да ги реалокират в институция, в този момент е доста значимо да се реши ориста на децата. Ако се окаже, че другият мъж е татко на второто дете, в реда на нещата е той да поеме отговорността за него ", сподели адвокатката. Тя поддържа връзки с майката на Пейо, само че дамата не може да се конституира в съда, тъй като не е правоприемник. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР